Përbërësit:
- 2 peshq;
- 2 karota;
- 2 patate;
- 1 kokërr qepë;
- 1 lugë miell;
- pak vaj ulliri;
- kripë, piper i zi;
Përgatitja:
- Ziejmë peshkun, qepën e grirë imët, patatet dhe karotat. Pasi kanë zjerë përreth 20 minuta, i heqim nga vala. Kullojmë lëngun, ndërsa peshkun e pastrojmë nga halat. Patatet dhe karotat i kalojmë në mikser dhe më pas i bashkojmë me lëngun.
- Ndërkohë, në një tigan skuqim miellin, më pas shtojmë dalëngadalë lëngun. Shtojmë edhe peshkun e copëtuar, të pastruar nga hala
- I shtojmë kripë, piper, limon sipas dëshirës.
Lexo edhe: Supe peshku me finok
Sorry, there are no polls available at the moment.
Për të lënë një koment ju duhet të jeni regjistruar Identifikohu