Përbërësit
• 1 kokërr patate e vogël;
• 1karrotë mesatare;
• Finok;
• Peshk salmon/merluc;
• Vaj ulliri;
• Drithëra.
Përgatitja
Zieni peshkun dhe më pas e kulloni. E pastroni peshkun dhe më pas e hidhni në lëngun që kulluat. Shtoni në tenxhere copat e patates, karrotës, finokut, dhe i lini të ziejnë plotësisht. Pasi kanë zier i hidhni në frulator dhe i bluani derisa të krijohet një pure homogjene. Më pas shtoni në frulator një lugë gjelle drithërash bebe mund të jenë 4 drithërat, miell orizi, miell misri etj, dhe i bluani sërish për pak sekonda. E hidhni supën në pjatë dhe shtoni një lugë të vogël vaj ulliri.
Materiale te ngjashme
10 ushqimet më të mira...
Këto 10 ushqimet e para janë ideale për fëmijën tuaj sepse janë plot me lëndë ushqyese thelbësore, me çmime të arsyeshme, të lehta për t'u përgatitur dhe të shijshme. Avokadot...
Vaji i ullirit: zbulohet një...
Krahas vetive të njohura nutraceutike, për shkak të përmbajtjes së lartë të acideve yndyrore të pangopura dhe përbërjeve fenolike, vaji i ullirit ka edhe një veprim të fuqishëm antimikrobik kundër...
Vaji i palmës dhe kallamari...
Me acidin palmitik, konsumi i vajit të palmës dhe kallamarëve, djathrave të vjetruar, mund të ketë një efekt të rëndësishëm te tumoret, duke rritur agresivitetin e tyre dhe duke favorizuar...
8 arsye pse jemi gjithmonë...
Ju "gërryen" stomaku në mes të një takimi, në punë, në një mbledhje online? Të qenit i uritur vazhdimisht mund të shkaktohet nga mungesa e proteinave, fibrave dhe yndyrave në...
Për të lënë një koment ju duhet të jeni regjistruar Identifikohu