X

Kryesore

6 ushtrime qe ju ndihmojne te hiqni celulutin brenda 2 javesh

Në qoftë se mendoni se jeni e vetmja që keni celulit na lejoni ‘’t’ju ngushëllojmë’’, në një farë mënyre, pasi ekzistojnë me mijëra gra dhe vajza në planet që ndajnë të njëjtin problem sikurse ju.

Celuliti, i njohur ndryshe si “lëkura e portokallit”, shfaqet nën lëkurë si pasojë e kontraktimit të indeve lidhëse të muskujve. Luhatjet e mëdha në peshë, çrregullimet hormonale, mungesa e aktivitetit fizik, shtatzënia, çbalancimet e sistemit limfatik dhe reduktimi i prodhimit të kolagjenit janë shkaktarët kryesorë të tij.

Të luftosh celulitin mund të duket një betejë e pamundur në pamje të parë.

Si të heqim celulitin?

Këto 6 ushtrimet do t’ju ndihmojnë të reduktoni celulitin brenda dy javesh.

ushtrime per barkun

ushtrime per heqjen e celulitit

Ushtrime per barkun

Ushtrime per largimin e celulitit

15086010-30851660-13-15ImageOther--0-1499335266-1499335270-650-1-1499335270-650-04f9ebaa03-1500111108 15086060-30851810-14-15ImageOther--0-1499335416-1499335421-574-1-1499335421-650-04f9ebaa03-1500111108

Ushtrime qe ju ndihmojne te hiqni celulitin. Nuk eshte e domosdshme te shkoni me patjeter ne palester. Ato mund te kryhen edhe ne kushtet e shtepise.Mbi te gjitha ne shtepi do te ndiheni me rehat dhe jo e kompleksuar.

Lexo edhe: Celuliti tek femrat

Comments

comments

Loading...
Me shume ne: Nje guide e pergjithshme
femija ne karrocen e supermarketit, siguria
Kujdes! Mos e bëni këtë gabim me fëmijën në supermarket

Kur bëhesh me fëmijë, jeta merr një tjetër ritëm dhe përmbushja e të gjitha detyrave bëhet gjithnjë e më shqetësuese....

Close