Si të gatuajmë byrek me spinaq

0 0

Përbërësit:

1 pako petë;

gjysmë kilogram spinaq;

3 kokrra vezë;

2 copa djathë;

pak gjalpë;

gjethe qepe (nëse dëshironi);

1 gotë qumësht.

Përgatitja:

Marrim petët dhe 2-3 prej tyre i shtrojmë në tepsi. Ndërkohë, në një tas copëtojmë me duar spinaqin,  qepën. Në një enë tjetër rrahim vezët me qumështin, shtojmë dhe djathin e copëtuar. I bashkojmë me spinaqin. Spërkatim petët me pak gjalpë të shkrirë dhe shtrojmë një pjesë të spinaqit me përbërësit e tjerë. Më pas venosim petat e tjera, e kështu me radhë një shtresë me spinaq e një shtresë me petë.

Në fund, rrihni fort një vezë me pak qumësht dhe spërkateni sipër byrekun.

Vëreni në furrën e parangrohur dhe kur ta shikoni se është pjekur mund ta hiqni.






Për të lënë një koment ju duhet të jeni regjistruar Identifikohu



Materiale te ngjashme

Receta e famshme e TikTok-ut,...

Në kohët që jetojmë, rrjeti social TikTok është bërë shumë i pranishëm në jetët tona dhe sado të përpiqemi, jo gjithmonë ia dalim të shpëtojmë nga trendet e tij. Prej...

Si të përgatisim copëza çokollate...

Në këtë recetë kemi rikrijuar shijen e çokollatave të njohura Snickers. Këto copëza çokollate mund të shoqërojnë filxhanin tuaj të çajit të mbrëmjes ose të shtohen në paketimin tuaj të...

Plak dëbore me xhinxher/ Receta...

Kjo është një recetë tashmë e njohur mes shumë blogerësh të recetave të gatimeve të ndryshme. Dhe pikërisht periudha festive e Vitit të Ri dhe Krishtlindjeve është koha më e...

Si të përgatisim antipasta festive...

Me rastin e festave të fundvitit, një vëmendje e veçantë i kushtohet gatimeve të atyre ditëve dhe padyshim mënyra si i zbukurojmë tryezat është po aq e rëndësishme sa shija...

Ne kemi reklame ju lutem caktivizoni adblock ne menyre qe te navigoni lehtesisht.
Faleminderit!

A keni një llogari? Identifikohu


Regjistrohu


X

Ndrysho fjalkalimin


X