X

Kryesore

Pesha dhe gjatësia e vajzave nga lindja deri në muajin e 12

Pesha dhe gjatësia e vajzave nga lindja deri në muajin e 12
 
Mosha Pesha e vajzës Gjatësia e vajzës
0 muajshe 3.3 kg 49.2 cm
1 muajshe 4.3 kg 53.8 cm
2 muajshe 5.3 kg 56.1 cm
3 muajshe 6.0 kg 59.9 cm
4 muajshe 6.6 kg 62.2 cm
5 muajshe 7.1 kg 64.2 cm
6 muajshe 7.5 kg 64.1 cm
7 muajshe 7.9 kg 67.3 cm
8 muajshe 8.2 kg 68.8 cm
9 muajshe 8.5 kg 70.1 cm
10 muajshe 8.8 kg 71.6 cm
11 muajshe 9.0 kg 72.8 cm
12 muajshe 9.2 kg 74.1 cm

Lexo edhe: Tabela e rritjes se femijes deri ne moshen 6-vjecare

Comments

comments

Loading...
Me shume ne: Nje guide e pergjithshme
vizitoret dhe femija i porsalindur, higjiena
Kur mund t’i lë vizitorët të mbajnë në krahë fëmijën e porsalindur?

Një foshnje e sapolindur ngjall emocione për të gjithë familjarët dhe rrethin tuaj dhe në ditët e para do të...

Close