X

Kryesore

Pas lindjes: Kurrë nuk kam pasur më shumë respekt për trupin tim

 

Të mësosh të duash trupin pas lindjes mund të dojë kohë për disa nëna. Por jo për Bekah Martinez.

Katër ditë pas lindjes së vajzës së saj, ajo postoi një selfie në pasqyrë ku i dukeshin të gjitha defektet e trupit të saj, si shenja të lëna nga nëntë muajt e shtatzanisë.

Me anë të kësaj fotoje ajo ka shpërndarë një mesazh të rëndësishëm për dashurinë dhe vlerësimin për veten e për trupin për çdo grua.

“Është shumë e mahnitshme se çfarë mund të bëjmë. Unë kurrë nuk kam ndjerë aq shumë dashuri dhe respekt për trupin tim, për pelenat e për gjithçka”, ka shkruar ajo në krah të fotos.

“Në mëngjesin e 2 shkurtit, vajza jonë e vogël u bashkua me ne në këtë botë, dhe ne kurrë nuk do të jemi më të njëjtët. Gëzojmë të gjithë shëndet të plotë dhe jemi në kulmin e lumturisë “, shkruan ajo në Instagram.

Edhe gjatë shtatzanisë ajo ka qenë gjithmonë shumë e hapur me postime për ndjekësit e saj në rrjetet sociale.

Lexo edhe: Dita kur ndalova se fshehuri nga burri trupin tim pas lindjes

Comments

comments

Me shume ne: Jeta pas lindjes, Nje guide e pergjithshme
degjimi te femijet, aftesite njohese, zhvillimi i femijes
Fëmijët që nuk dëgjojnë kanë vonesa në aftësitë njohëse

  Dallimet në zhvillimin njohës për fëmijët që mund të dëgjojnë dhe ata që janë të shurdhër fillojnë në fillim...

Close