X

Kryesore

Menu javore per bebe +6 muajsh

Tashmë keni filluar ushqimet e para për fëmijën tuaj dhe dilemat për vaktet e tij janë të shumta. Bazuar në kërkesat e shumta që kanë ardhur në portalin pernenat.al, kemi arritur të mundësojmë një plan javor për ushqyerjen e vogëlushëve tuaj.

E hënë

· Pas zgjimit → Qumësht
· Mëngjesi → Pure molle
· Pas mëngjesit → Qumësht
· Dreka → Qumësht, pure me patate të ëmbla
· Pasdite → Qumësht
· Darka → Qumësht

E martë

· Pas zgjimit → Qumësht
· Mëngjesi → Pure me banane
· Pas mëngjesit → Qumësht
· Dreka → Pure me avokado dhe dardhë
· Pasdite → Qumësht
· Darka → Qumësht

E mërkurë

· Pas zgjimit → Qumësht
· Mëngjesi → Miell orizi
· Pas mëngjesit → Qumësht
· Dreka → Pure me spinaq dhe karote
· Pasdite → Qumësht
· Darka → Qumësht

E enjte

· Pas zgjimit → Qumësht
· Mëngjesi → Pure dardhe
· Pas mëngjesit → Qumësht
· Dreka → Pure me bizele dhe karote
· Pasdite → Qumësht
· Darka → Qumësht

E premte

· Pas zgjimit→Qumësht
· Mëngjesi→  Pure me fruta tropikale
· Pas mëngjesit→ Qumësht
· Dreka → Pure me kungull
· Pasdite → Qumësht
· Darka → Qumësht

E shtunë

· Pas zgjimit → Qumësht
· Mëngjesi → Pure me banane
· Pas mëngjesit → Qumësht
· Dreka → Pure me dardhe dhe rrepa suedeze
· Pasdite → Qumësht
· Darka → Qumësht

E diel

· Pas zgjimit → Qumësht
· Mëngjesi → Pure me boronica
· Pas mëngjesit → Qumësht
· Dreka → Pure me lulelakër
· Pasdite → Qumësht
· Darka → Qumësht

Lexoni dhe: Menu javore per bebe +8 muajsh 

Comments

comments

Loading...
Me shume ne: Udhezime per ushqyerjen
Receta Gatimi
Menu javore per bebe +8 muajsh

Pas kërkesave të shumta nga nënat e faqes, pernenat.al ka krijuar një plan javor ushqyerje për t’ju ardhur në ndihmë...

Close