X

Kryesore

Te kirurgu plastik përpara dasmës?

 

Maj, qershor dhe pastaj pas pushimeve verore vjen shtatori. Këto janë muajt tradicionalisht të përkushtuar ndaj martesës. Një moment i veçantë nga të gjitha këndvështrimet, ku të gjithë, burra dhe gra, dëshirojnë të jenë në formën më të mirë. Dhe nëse deri pak kohë më parë ne përqendroheshim në veshje dhe në flokë, në aksesorë, sot kalojmë nga mjeku estetik para dasmës.

Në të vërtetë, numri i njerëzve që përdorin produkte dhe kirurgji kozmetike për të arritur një pamje më të mirë po rritet nga viti në vit. Ajo që quhet kirurgjia e dasmës në SHBA, ose një vizitë e mjekut estetik para martesës, shikon rritje në numër edhe në vende të tjera. Të dhënat flasin vetë: rreth 30% e atyre që bëjnë një kirurgji plastike, një konsultë me mjekun estetist, janë gati të martohen.

Fytyra më të reja dhe më të plota

Ajo që burrat dhe gratë po kërkojnë sot është ta shohin veten më të bukur në pasqyrë dhe sigurisht që edhe në fotografi. Kjo është arsyeja pse të gjitha trajtimet e fytyrës kryhen, për të bërë të mundur krijimin e vëllimeve, mbushjen e boshllëqeve dhe për të risjellë freskinë.

Sidoqoftë, është thelbësore që gjithmonë t’i referohemi një profesionisti serioz që punon në struktura të përshtatshme dhe me materiale të përshtatshme për të ofruar garanci maksimale të sigurisë dhe garancisë në rezultate.

Lexo edhe: Efektet e fotove drejtojne te rinjte te kirurgu plastik

Comments

comments

Me shume ne: Nje guide e pergjithshme, slider
bebi ne barkun e nenes
Çfarë i kënaq më shumë fëmijët në barkun e nënës?

  Një nënë dhe një foshnje kanë një lidhje të fortë, edhe para se fëmija të arrijë në këtë botë....

Close