Pure me spinaq dhe patate të ëmbël
Dëshironi receta për fëmijë? Kjo është një super recete, që përveçse me shume vlera ushqyese është edhe shumë e shijshme.
Përbërësit
– ½ pastinak
– 1 patate e ëmbël mesatare
– ½ mollë
– 50 gram spinaq
– Vaj ulliri
Përgatitja
Në një tenxhere hidhni vajin e ullirit, pastinakun, pataten e ëmbël dhe mollën. I trazoni rreth 2-3 minuta dhe më pas shtoni ujë. I leni të ziejnë derisa të shterojë uji, fikni zjarrin dhe më pas shtoni spinaqin dhe e leni të pushojë rreth 15 minuta me kapak. E kaloni të gjithë masën në grirëse derisa të krijohet një pure homogjene.
Lexoni edhe: Pure me spinaq, patate dhe veze
Për të lënë një koment ju duhet të jeni regjistruar Identifikohu