Prerja e thonjve dhe pastrimi i vesheve se te porsalindurve

Ndjekja e një higjene të mirë tek fëmijët e porsalindur është shumë e rëndësishme dhe për këtë arsye duhet të përpiqeni ta bëni në mënyrën e duhur. Veshët dhe thonjtë janë shumë të rëndësishme për t’u pastruar në mënyrë korrekte. Por, si ta bëjmë këtë? Veshët Për të pastruar veshët e fëmijës së vogël duhet … Vazhdoni me leximin e Prerja e thonjve dhe pastrimi i vesheve se te porsalindurve