X

Kryesore

Cfare duhet te dime nese kemi nje femije djale?

Fëmija është gjëja më e bukur në jetë! Ai është gëzimi i prindërve dhe i familjes, dhe nëse në gjirin tuaj keni një djalë duhet të dini se…

  • Ata janë tmerrësisht të dhënë pas nënës. Dhe këtu nuk bëhet fjalë vetëm për momentet kur ai është sëmurë apo nuk ndihet mirë. Një djalë ka nevojë për nënën në çdo moment. Ata mund të vijnë t’ju puthin dhe përqafojnë në çdo moment duke thënë se ju do shumë.
  • Një djalë do të jetë xheloz për nënën. Ai do të bëhet xheloz edhe nëse bashkëshorti juaj do t’ju afrohet. Ai duhet të jetë i vetmi i preferuari i juaj.
  • Ata kanë lodra të zhurmshme. Shtëpia shumë shpejt do të mbushet me makina dhe superheronj, dragonj dhe kafshë plastike të ndryshme.
  • Djemtë duan të dinë nëse gjithçka fluturon. Ai mund të provojë nëse fluturon arushi, makina, superheroi, pra gjithç
  • Ai nuk e di se çfarë do të thotë të qëndrosh për më shumë se një orë me rroba të pastra. Rrobat do të jenë në më të shumtën e rasteve me njolla të ndryshme apo ngjyra pas një vizatimi.
  • Ata preferojnë gjithmonë vende të rrëmujshme. Preferojnë të luajnë me baltë ndërsa janë në park, apo edhe mënyra të tjera të cilat do të shkaktojnë ato njollat e përmendura më sipër.
  • Ata kënë dëshirë të luajnë me tualetet tuaja. Edhe pse mund të tingëllojë çuditshëm por është e vërtetë.
  • Të presin me një buzëqeshje të madhe. Nëse do të ktheheni në shtëpi pas një kohe të caktuar do t’ju presin me një buzëqeshje të madhe në fytyrë e cila do t’ju bëjë të harroni të gjitha kapriçiot dhe njollat e veshjeve.

Lexoni edhe: Djali juaj luan me kukulla, ja si te veproni

Comments

comments

Me shume ne: familja
thumbnail_Burri dhe pastrimi i shtepise
Kur burri ndihmon ne punet e shtepise, marredhenia ne cift zgjat edhe me shume!

Të jesh një nënë e re është një rol që kërkon kohë dhe përkushtim, dhe mund të themi se momentet...

Close