X

Kryesore

18 emra unik per djem

Jeni në javët e fundit të shtatzanisë dhe dëshironi të përzgjidhni një emër unik për vogëlushin tuaj që do të vijë së shpejti në jetë. Apo së shpejti do të beheni me një nip dhe dëshironi të sugjeroni një emër unik për të?

Më poshtë do të lexoni 18 emra unik për djem:

 • Alber
 • Andre
 • Arden
 • Dean
 • Kristi
 • Frenki
 • Joan
 • Leo
 • Luka
 • Mark
 • Marni
 • Marlin
 • Oliver
 • Ralf
 • Rei
 • Romeo
 • Valentino
 • Zak

Disa emra për djem të sugjeruar nga nënat në komente:

 • Rayan
 • Santi
 • Priam
 • Noar
 • Nikli
 • Dalan
 • Mateo
 • Ezekiel
 • Liam
 • Ergi
 • Nikli

Lexoni edhe: 18 emra unik per vajza

 

Comments

comments

Me shume ne: Bebi, Nje guide e pergjithshme
Emra modern per vajza. Emra vajzash. Emra per vajza 2018.
18 emra unik per vajza

Jeni në javët e fundit të shtatzanisë dhe akoma nuk e keni perzgjedhur ende emrin e vogëlushes tuaj?! Dilemat janë...

Close