X

Kryesore

Vetëvritet nëna me foshnjen, vdes edhe gjyshja në tentativë për t’i shpëtuar

Drama në Rusi: historia tragjike

Një histori tragjike ka ndodhur në Rusi, ku nëna ka bërë vetëvrasje duke u hedhur nga kati i 12 i ndërtesës me të bijën në krahë. Gjyshja, në pëprjekje për t’i shpëtuar ka rënë dhe ka vdekur bashkë me to.

Gjyshja arriti t’i merrte nënës një nga vajzat, ndërkohë që ajo ishte hedhur me vajzën tjetër foshnje.

Kjo është arsyeja pse edhe gjyshja ishte e përfshirë në dramë, e hedhur në tokë me vajzën dhe foshnjen e saj.

Trupat u gjetën nga kalimtarët dhe banorët e ndërtesës, të cilët menjëherë kërkuan ndihmë, edhe nëse gjithçka ishte e padobishme. Mami, gjyshja dhe mbesa vdiqën menjëherë.

Arsyet e mundshme

Një burim anonim i afërt me familjen tha se arsyet që e detyruan nënën e dy vajzave drejt këtij veprimi tragjik ishin marëdhëniet e këqija me të shoqin pas lindjes së vajzës së vogël dhe fakti se vjehërrit e saj e quanin nënë jo të mirë.

Lexo edhe: Tentoi vetevrasje, 21-vjeçarja ben transplantin e fytyres

Comments

comments

Me shume ne: Nje guide e pergjithshme
anashkalimi i vizitave te pediatri, vizita te pediatri, vaksina
Apeli i mjekëve: Prindër mos anashkaloni datat e vizitave të fëmijëve

  Datat e kontrolleve te pediatri nuk duhet të anashkalohen. Është një paralajmërim i mjekëve, të cilët në kohën e...

Close