Përbërësit (4 porcione)
– 30 gr vaj ulliri;
– 80 gr qepë;
– 100 gr patate;
– 450 gr bizele të vogla;
– Kripë.
Përgatitja
Skuqni në një tigan qepën me vajin e ullirit për rreth 5 minuta. Shtoni patatet e prera në kuba, bizelet, i hidhni ujë derisa të mbulohen dhe i lini të ziejnë për rreth 30 minuta. Pasi kanë zier, i kaloni në grirësë dhe më pas shtoni kripën. Për t’i dhënë më shumë shije supës krem mund ta shërbeni me bukë të thekur të prerë në kuba.
Materiale te ngjashme
10 ushqimet më të mira...
Këto 10 ushqimet e para janë ideale për fëmijën tuaj sepse janë plot me lëndë ushqyese thelbësore, me çmime të arsyeshme, të lehta për t'u përgatitur dhe të shijshme. Avokadot...
Vaji i ullirit: zbulohet një...
Krahas vetive të njohura nutraceutike, për shkak të përmbajtjes së lartë të acideve yndyrore të pangopura dhe përbërjeve fenolike, vaji i ullirit ka edhe një veprim të fuqishëm antimikrobik kundër...
Vaji i palmës dhe kallamari...
Me acidin palmitik, konsumi i vajit të palmës dhe kallamarëve, djathrave të vjetruar, mund të ketë një efekt të rëndësishëm te tumoret, duke rritur agresivitetin e tyre dhe duke favorizuar...
8 arsye pse jemi gjithmonë...
Ju "gërryen" stomaku në mes të një takimi, në punë, në një mbledhje online? Të qenit i uritur vazhdimisht mund të shkaktohet nga mungesa e proteinave, fibrave dhe yndyrave në...
Për të lënë një koment ju duhet të jeni regjistruar Identifikohu