Si të përgatisim waffle?

0 0

Koha e përgatitjes së kësaj recete është 25 minuta.

Përmban:

  • 379 kalori;
  • 16.2 gramë yndyra;
  • 47.6 karbohidrate;
  • 10.2 gramë proteina;
  • 113 miligramë kolesterol;
  • 899 miligramë natrium.

Përbërësit:

  • 2 tasa miell;
  • 4 lugë të vogla sodë buke;
  • 2 lugë sheqer të bardhë;
  • 2 vezë;
  • 1 filxhan e gjysmë qumësht të ngrohtë;
  • pak gjalpë të shkrirë;
  • 1 lugë çaji vanilje.

Përgatitja:

  1. Në një tas të thellë, përziejmë miellin, sodën e sheqerin dhe i lëmë mënjanë.
  2. Në një tas më vete rrahim vezët. Shtojmë qumështin, gjalpin dhe vaniljen. E përziejmë edhe me miellin dhe e rrahim derisa të formohet masa e brumit.
  1. E vendosim masën e përgatitur në tiganin e posaçëm dhe e lëmë të piqet derisa të marrë ngjyrë të artë.

Waffless mund të shoqërohen me një shurup, me pak fruta apo edhe akullore, mollë me kanellë, limon, krem çokollatë, portokall, boronica etj.

Lexo edhe: Petulla sipas metodës së vjetër






Për të lënë një koment ju duhet të jeni regjistruar Identifikohu



Materiale te ngjashme

Si të gatuajmë mini puding...

Një mini puding Krishtlindjesh pa gluten, pa qumësht, por me të njëjtën pamje dhe shije festive! Shërbejeni të mbushur me një krem ​​kokosi të shpejtë duke përzier pluhurin e qumështit...

Si të përgatisim ëmbëlsirë me...

 Po afron festa e Halloween-it dhe sapo e përmendim, të gjithëve mendja na shkon te kungulli. Jemi në kohë vjeshte dhe dyqanet janë të mbushur me këtë produkt. Kungulli nuk...

Pankek me cokollatë, banane dhe...

Pankeku me cokollatë, banane dhe krem Milkadelphia është një recetë e thjeshtë, e shpejtë dhe shumë e shijshme. Shija karakteristike e kremit Milkadelphia do ta bëjnë edhe më të vecantë...

Mozaiku: Bëj një ëmbëlsirë të...

Të gjithë duan të përgatisin diçka sa të shijshme, aq edhe të shpejtë dhe praktike, e sidomos ne nënat qe kemi plot gjëra për të bërë, e si rrjedhojë ëmbëlsira...

Ne kemi reklame ju lutem caktivizoni adblock ne menyre qe te navigoni lehtesisht.
Faleminderit!

A keni një llogari? Identifikohu


Regjistrohu


X

Ndrysho fjalkalimin


X