Kjo është një recetë e thjeshtë antipaste, që mund ta përgatisni me shumë pak përbërës dhe është ideale si antipastë për të shoqëruar pjata mishi, apo patate furre.
Përbërësit
- 250 gramë salcë kosi
- 50 gramë arra të pastruara
- 3 thelpinj hudhre
- pak vaj ulliri
Përgatitja
- Grijmë imët në mikser arrat dhe hudhrën.
- Më pas e hedhim në një enë ku kemi vendosur më parë salcën e kosit dhe shtojmë vaj ulliri. I përziejmë gjithë përbërësit mirë me njëri-tjetrin derisa të formohet një masë homogjene.
- E vendosim salcën në frigorifer dhe e lëmë aty deri në momentin e servirjes.
- Kur e shërbejmë e zbukurojmë pjatën me copa arrash dhe vaj ulliri.
Lexo edhe: Salce patellxhanesh
Për të lënë një koment ju duhet të jeni regjistruar Identifikohu