Si te dallojme dhe parandalojme rrjebullen

Dermatiti atopik është një problem dermatologjik që shfaqet tek të porsalindurit dhe që shkakton kruajtje të mëdha dhe lezione të lëkurës. Le të shohim disa mënyra se si mund ta parandalojmë shfaqjen e këtij problemi. Cfarë është rrjebulla? Rrjebulla e të porsalindurve është një sëmundje inflamatore kronike e cila prek kryesisht fëmijët poshtë moshës 4-vjeçare. … Vazhdoni me leximin e Si te dallojme dhe parandalojme rrjebullen