Përbërësit
- 1 pako (140 gramë) me puding të çastit me aromë vanilje;
- 2 gota qumësht të ftohtë;
- 1 bidon (0.5 litra) me qumësht të ëmbël të kondesuar;
- 1 lugë gjelle ekstrakt vanilje;
- 1 enë me të bardhë veze të rrahur, të futur më herët në ngrirje;
- 1 pako me biskota;
- Dhe disa feta banane.
Përgatitja:
- Në një tas të madh përzierës, hidhni pluhurin e pudingut me qumështin dhe përziejini për dy minuta. Hidhni edhe qumështin e kondesuar dhe përziejini.
- Shtoni ekstraktin e vaniljes. Më pas në një enë prej qelqi vendosni një shtresë me biskota, banana dhe më pas hidhni pudingun. Shtoni përsëri biskota sipër nëse dëshironi
- Futeni në frigorifer derisa ta shërbeni.
Përmban:
329 kalori; 9.6 gramë yndyrë; 56.9 gramë karbohidrate; 4.2 gramë proteina; 9 mg kolesterol; 205 mg natrium.
Lexo edhe: Si të përgatisim kek me banane
Për të lënë një koment ju duhet të jeni regjistruar Identifikohu