Krem orizi me kungull

0 0

Përbërësit:

1. Një fetë kungull i verdhë, ose jeshil, 1/2 karrote, 300 gr. ujë,

2. Dy lugë krem orizi (shih recetën 2),

3. Një lugë vaj ulliri ekstra i virgjër, 4. Një lugë e vogël me djathë kaçkavall të grirë, ose djathë i bardhë i butë pa kripë

Përgatitja:

1. Copëtoni kungullin dhe karrotën me copa dhe i zieni në ujë për rreth 60 minuta dhe ruani rreth 200 gr. nga lëngu që zjenë perimet (shih edhe recetën nr 1).

2. Kaloni perimet në shtypësin e perimeve, ose në mikser për ti bërë pure.

3. Shtoni 2 lugë krem orizi (shih recetën nr 2) në lëngun e nxehtë të perimeve që keni lënë mënjanë dhe më tej shtoni purenë me perime.

4. Në fund hidhni vajin dhe djathin.






Për të lënë një koment ju duhet të jeni regjistruar Identifikohu



Materiale te ngjashme

Pure me krem Milupa, patate...

Me rritjen e bebit, shtohet edhe lista e ushqimeve që dalëngadalë futen në dietën e tij. Tashmë që vogëlushët tuaj kanë arritur muajin e shtatë, mund t'i jepni patate të...

Pure me krem Milupa, karotë...

Në muajin e shtatë, karota dhe lulelakra mund të përdoren në gatimet e voglëlushëve tuaj, të kombinuara edhe me njëra-tjetrën. Këtu do të gjeni një recetë se si të përgatisni...

Pure me krem, mollë dhe...

Përkëdhelini vogëlushët tuaj me një pure të shëndetshme, të përgatitur thjesht dhe me pak ingridientë. Është pikërisht koha kur shijuesit e vegjël kanë dëshirë të provojnë shije të reja dhe...

Lëngu i karotës, kur mund...

Karotat janë një ushqim i parë mjaft i mirë për foshnjat për shkak të vlerave ushqyese, shijes dhe strukturës. Shumica e foshnjave pëlqejnë edhe shijen, sepse kanë një preferencë natyrale...

Ne kemi reklame ju lutem caktivizoni adblock ne menyre qe te navigoni lehtesisht.
Faleminderit!

A keni një llogari? Identifikohu


Regjistrohu


X

Ndrysho fjalkalimin


X