Pure molle dhe dardhë

0 0

Përbërësit:

1.Një mollë, një dardhë

2. Ujë për zierje dhe qumësht nëse dëshironi

Përgatitja:

1. Qëroni lëvoren e mollës dhe dardhës.

2. Largoni bërthamën dhe preini në copa.

3. Shtoni 10 lugë ujë në një enë të vogël për zierje.

4. Zieni mollën dhe dardhën në temperaturë të ulët derisa të zbuten.

5. Bluajini me mikser kuzhine, apo shtypini me pirun, ose me shtypëse patate.

Kombinimet tjera të mira mund të jenë banane dhe kajsi, apo kumbull dhe pjeshkë.






Për të lënë një koment ju duhet të jeni regjistruar Identifikohu



Materiale te ngjashme

Pure me krem Milupa, patate...

Me rritjen e bebit, shtohet edhe lista e ushqimeve që dalëngadalë futen në dietën e tij. Tashmë që vogëlushët tuaj kanë arritur muajin e shtatë, mund t'i jepni patate të...

Pure me krem Milupa, karotë...

Në muajin e shtatë, karota dhe lulelakra mund të përdoren në gatimet e voglëlushëve tuaj, të kombinuara edhe me njëra-tjetrën. Këtu do të gjeni një recetë se si të përgatisni...

Pure me krem, mollë dhe...

Përkëdhelini vogëlushët tuaj me një pure të shëndetshme, të përgatitur thjesht dhe me pak ingridientë. Është pikërisht koha kur shijuesit e vegjël kanë dëshirë të provojnë shije të reja dhe...

Lëngu i karotës, kur mund...

Karotat janë një ushqim i parë mjaft i mirë për foshnjat për shkak të vlerave ushqyese, shijes dhe strukturës. Shumica e foshnjave pëlqejnë edhe shijen, sepse kanë një preferencë natyrale...

Ne kemi reklame ju lutem caktivizoni adblock ne menyre qe te navigoni lehtesisht.
Faleminderit!

A keni një llogari? Identifikohu


Regjistrohu


X

Ndrysho fjalkalimin


X