Pure molle dhe dardhë

0 0

Përbërësit:

1.Një mollë, një dardhë

2. Ujë për zierje dhe qumësht nëse dëshironi

Përgatitja:

1. Qëroni lëvoren e mollës dhe dardhës.

2. Largoni bërthamën dhe preini në copa.

3. Shtoni 10 lugë ujë në një enë të vogël për zierje.

4. Zieni mollën dhe dardhën në temperaturë të ulët derisa të zbuten.

5. Bluajini me mikser kuzhine, apo shtypini me pirun, ose me shtypëse patate.

Kombinimet tjera të mira mund të jenë banane dhe kajsi, apo kumbull dhe pjeshkë.






Për të lënë një koment ju duhet të jeni regjistruar Identifikohu



Materiale te ngjashme

Si të përgatisim çokokrem shtëpie

Përbërësit: nje avokado; një lugë e gjysmë salcë kosi; dy lugë të vogla me kakao; 1 lugë e gjysmë mjaltë. Përgatitja: Të gjithë përbërësit i përziejmë mirë në mikser, derisa...

Supë krem karrote dhe patate

Përbërësit: 1. Tre karrota, 2. Një degë e vogël selinoje, 3. Një patate e vogël, 4. Një gjysmë litri ujë (500 ml), 5. Katër lugë qumësht gjiri, ose qumësht formule,...

Banane me biskota

Përbërësit: Një banane, Dy biskota për bebe të lagura me qumësht, Dy lugë qumësht gjiri, apo formule Përgatitja: 1. Largoni lëkurën e bananes dhe shtypeni me pirun derisa të bëhet...

Pure me dardhë të zier

Përbërësit: 1. Një dardhë mesatare, 2.125 ml qumësht gjiri, nësë foshnja ushqehet me gji, ose qumësht formule nëse ushqehet me formula Përgatitja: 1. Dardhës i qëroni lëkurën, hiqni bërthamat dhe...

Ne kemi reklame ju lutem caktivizoni adblock ne menyre qe te navigoni lehtesisht.
Faleminderit!

A keni një llogari? Identifikohu


Regjistrohu


X

Ndrysho fjalkalimin


X