X

Kryesore

“Nëse shikoj edhe një grua tjetër që ushqen me gji në publik do ia nxij sytë”

“Nuk më vjen aspak keq. Cilado grua që do të ushqejë me gji fëmijët në publik, në prani të fëmijëve të mi do ia nxij sytë. Ta heqë fëmijën nga gjiri ose do të merrem unë me të. Mos i tregoni gjinjtë në prani të fëmijëve të mi”.

Ky ka qenë një postim në Instagram nga një nënë e cila ka shprehur këtë gjuhë urrejtje ndaj nënave të tjera që ushqejnë fëmijët në publik.

Përgjigjet kanë qenë të shumta, të gjithë janë shokuar nga kjo deklaratë duke e konsideruar anormale dhe regresive për zhvillimin tonë si njerëz që ushqyerja me gji të trajtohet në këtë koncept kaq negativ.

Të gjithë janë habitur si është e mundur që një grua, aq më tepër një nënë të ketë këto mendime. Por autorja e këtij kërcënimi nuk ka shprehur asnjë shenjë pendese dhe nuk ka pranuar të kërkojë falje.

Ndërsa kompania në të cilën punonte e ka pushuar duke u shprehur se një akt i tillë dhune është tërësisht i papranueshëm.

Lexo edhe: Gjidhenia ne publik nuk ka lidhje me seksualitetin, mesazhi i modeles

Comments

comments

Me shume ne: gjidhenia, Nje guide e pergjithshme
racizmi, diskriminim, dallime raciale
Në kopsht e quajnë “jashtëqitje”, diskriminimi i vajzës me ngjyrë

  Racizmi është një problem që sot po merr gjithnjë e më shumë hapësirë në shoqëri e komunitet dhe për...

Close