X

Kryesore

Meshkujt më të vetmuar, të brishtë e sterilë

Kohë të vështira për meshkujt. Në një periudhë në të cilën gratë janë gjithnjë e më të emancipuara, të forta dhe të arsimuara, duket se tek burrat po ndodh e kundërta. Duket sikur emshkujt gjithnjë e më shumë po bëhen më të vetmuar e më të brishtë.

Një nga aryset përse meshkujt janë bërë më të tërhequr e të vetmuar janë rrjetet sociale. Edhe ndikimi i seksit virtual është shkatërrues, duke i shtyrë djemtë që ta preferojnë atë në vend të kontaktit real. Është e rëndësishme për burrat, të të gjitha moshave, të kuptojnë dhe të hapin sytë për këtë gjendje të rrezikshme psikologjike e ta mbajnë nën  kontroll.

Steriliteti dhe anomalitë seksuale

Edhe ambienti në të cilin jetojmë nuk ndihmon. Ndotja e shkaktuar nga përdorimi i plastikës dhe kimikateve shpesh rezulton me uljen e pjellorisë mashkullore dhe çon në një rritje të sëmundjeve që lidhen me seksualitetin. Një rritje e parregullt dhe e hershme e gjymtyrëve korrespondon në ulje të aktivitetit hormonal. Nga këta faktrë, ndotja gjithashtu duket se prek zhvillimin e penisit, me dimensione që tentojnë të zvogëlohen.

Rritje e infertilitetit

Infertiliteti është në një rritje me përmasa shqetësuese, por burrat i anashkalojnë kontrollet dhe vazhdojnë të mendojnë se është gjithmonë një problem femëror.

Lexo edhe: Ndotja dhe pjelloria, si eshte situata ne Evrope

Comments

comments

Loading...
Me shume ne: Infertiliteti, Nje guide e pergjithshme
metale ne vitamina, vitamina per femije
Nëna gjen copa metali në vitaminat e fëmijës

Prindërit duan të besojnë se produktet që konsumojnë fëmijët e tyre janë të sigurta për shëndetin. Për fat të keq,...

Close