X

Festa e Halloween-it duket se po festohet edhe nga shoqëria shqiptare e cila sigurisht që nuk është një festë që argëton vetëm të rriturit por edhe fëmijët, kemi menduar që argëtimin ta shtrijmë në rangun e një konkursi të titulluar “Më i bukuri i Halloween-it”.

Ju ftojmë të ngarkoni fotografinë e fëmijës tuaj dhe fotoja e përzgjedhur do të përfitoj një dhuratë simbol të kësaj feste.

Ngarkoni fotot tuaja