Leng me kastravec, molle jeshile dhe xhinxher

0 0

Pergatitja e lengut me kastravec, molle jeshile dhe xhinxher.

Perberesit
– 1 tufe te vogel me spinaq
– 1 kastravec
– 1 molle jeshile
– 2 dege selino (jo gjethet)
– 3 dege rozmarine
– 1 luge leng limoni
– 1 luge xhinxher i fresket

I kaloni te gjitha ne shtrydhese derisa te perfitoni lengun e deshiruar. Perfitimet e ketij lengu jane kryesisht pastruese te organizmit nga toksinat. Gjithashtu xhinxheri i fresket do ti jape pijes shije me te forte dhe pikante.



Për të lënë një koment ju duhet të jeni regjistruar Identifikohu



Materiale te ngjashme

1 racion kos në ditë...

Zbulohet një tjetër veti e dobishme e kosit: na mbron nga kanceri i gjirit. Thjesht hani një racion (tas) në ditë. Ja pse: Një racion kos natyral në ditë mban...

Mollët jeshile si ilaç, reduktojnë...

Mollët, për të gjithë vlerat e tyre ushqyese të çmuara, mund të konsiderohen më shumë se një ushqim, pothuajse një "ilaç". Aq më tepër nëse është mollë jeshile. Sipas një...

Ushqyerja e fëmijëve, kujdes me...

Ushqyerja për fëmijët, jo gjithçka është e mirë Në fëmijëri, një nga aspektet të cilit duhet t'i kushtohet vëmendje e veçantë është ushqimi. Që në moshë të re, në fakt,...

Kolikat (dhimbjet e barkut) dhe...

Mbi 20% e bebeve vuajnë nga kolikat Kur bebushi juaj nuk pushon së qari dhe vuan nga gazra të tepërt pas ushqyerjes, mund të ketë dhimbje barku. Në përgjithësi themi...

Ne kemi reklame ju lutem caktivizoni adblock ne menyre qe te navigoni lehtesisht.
Faleminderit!

A keni një llogari? Identifikohu


Regjistrohu


X

Ndrysho fjalkalimin


X