Leng me kastravec, molle jeshile dhe xhinxher

0 0

Pergatitja e lengut me kastravec, molle jeshile dhe xhinxher.

Perberesit
– 1 tufe te vogel me spinaq
– 1 kastravec
– 1 molle jeshile
– 2 dege selino (jo gjethet)
– 3 dege rozmarine
– 1 luge leng limoni
– 1 luge xhinxher i fresket

I kaloni te gjitha ne shtrydhese derisa te perfitoni lengun e deshiruar. Perfitimet e ketij lengu jane kryesisht pastruese te organizmit nga toksinat. Gjithashtu xhinxheri i fresket do ti jape pijes shije me te forte dhe pikante.





Për të lënë një koment ju duhet të jeni regjistruar Identifikohu



Materiale te ngjashme

Vuani nga pagjumësia? Hani makarona...

A vuani nga pagjumësia dhe nuk dini çfarë të bëni më? Hani një pjatë makarona për darkë. Përveç lehtësimit të gjumit, ushqimi tipik i italianëve ndihmon në uljen e stresit...

Qumështi i gjirit përmban lëndën...

Është një acid i vogël yndyror me zinxhir të shkurtër që gjendet në qumështin e gjirit dhe është i aftë të rregullojë në mënyrë efektive mekanizmat kryesorë të mbrojtjes kundër...

Sallatë Cezar me Philadelphia Light,...

Sallata Cezar (Caesar) është një gatim shumë i pëlqyeshëm për shumë prej nesh, dhe përvecse shumë e shijshme, ajo ka edhe vlera të larta kalorike dhe ushqyese. Si përbërës kryesor...

Konsumi i kafes para stërvitjes...

Kafeja i jep një "alarm zgjimi" sportit dhe madje edhe humbjes së peshës. Thjesht pini atë gjysmë ore para se të ushtroheni dhe do të digjni më shumë yndyrë dhe...

Ne kemi reklame ju lutem caktivizoni adblock ne menyre qe te navigoni lehtesisht.
Faleminderit!

A keni një llogari? Identifikohu


Regjistrohu


X

Ndrysho fjalkalimin


X