loading

Leng me kastravec, molle jeshile dhe xhinxher

0 0

Pergatitja e lengut me kastravec, molle jeshile dhe xhinxher.

Perberesit
– 1 tufe te vogel me spinaq
– 1 kastravec
– 1 molle jeshile
– 2 dege selino (jo gjethet)
– 3 dege rozmarine
– 1 luge leng limoni
– 1 luge xhinxher i fresket

I kaloni te gjitha ne shtrydhese derisa te perfitoni lengun e deshiruar. Perfitimet e ketij lengu jane kryesisht pastruese te organizmit nga toksinat. Gjithashtu xhinxheri i fresket do ti jape pijes shije me te forte dhe pikante.


Për të lënë një koment ju duhet të jeni regjistruar Identifikohu



Materiale te ngjashme

Vitamina K, vlerat dhe në...

Vitamina K është në të vërtetë një grup komponimesh. Më e rëndësishmja nga këto komponime duket se është vitamina K1 dhe vitamina K2. Vitamina K1 merret nga zarzavatet me gjethe...

Mungesa e vitaminës B12 dhe...

Vitamina B12 është e rëndësishme kur bëhet fjalë për funksionimin e shëndetshëm të trupit, pasi ndihmon në prodhimin e rruazave të kuqe të gjakut dhe mban nën kontroll sistemin nervor....

Fëmijët bëjnë naze në ushqim,...

Ç'do të thotë saktësisht të jesh nazeli në ushqime? Problemi është se nuk ka një standard të qartë të bazuar në shkencë që përcakton se kur fëmija nuk preferon disa...

5 ushqimet që përmbajnë vitaminë...

Mungesa e vitaminës D është një problem shumë i zakonshëm sot. Shumë njerëz nuk e kuptojnë se duhet të hanë më shumë ushqime që përmbajnë vitaminë D. Nëse nuk jeni...

Ne kemi reklame ju lutem caktivizoni adblock ne menyre qe te navigoni lehtesisht.
Faleminderit!

A keni një llogari? Identifikohu


Regjistrohu


X

Ndrysho fjalkalimin


X