loading

Leng dardhe

0 0

Perberesit
– 400 gr dardha shume te pjekura
– 150 gr sheqer (sipas deshires suaj)
– Gjysem limoni
Pergatitja
Hidhni ne griresen e frutave 1,2 liter uje bashke me sheqerin, kete te fundit duke e shtuar sipas preferences. Me pas shtoni dardhat dhe lengun e limonit dhe i grini per rreth 10 minuta ne shpejtesine minimale. Lengun e perftuar mund ta kulloni nese e doni me te holle, ose mund ta konsumoni ne forme te trashe.


Për të lënë një koment ju duhet të jeni regjistruar Identifikohu



Materiale te ngjashme

Vitamina K, vlerat dhe në...

Vitamina K është në të vërtetë një grup komponimesh. Më e rëndësishmja nga këto komponime duket se është vitamina K1 dhe vitamina K2. Vitamina K1 merret nga zarzavatet me gjethe...

Si të gatuajmë gjellë me...

Kjo është një nga recetat tradicionale shqiptare, që shërben më së miri si pjatë e parë. Përbërësit për një familje me 4 anëtarë: 4 thela mishi (viçi, qengji, keci); 4-5...

Mungesa e vitaminës B12 dhe...

Vitamina B12 është e rëndësishme kur bëhet fjalë për funksionimin e shëndetshëm të trupit, pasi ndihmon në prodhimin e rruazave të kuqe të gjakut dhe mban nën kontroll sistemin nervor....

Byrekë me djathë, një recetë...

Përbërësit: 2 gota miell; 1 lugë çaji maja buke; pak kripë; 1 lugë gjelle vaj; pak qumësht. Për mbushjen: disa feta djathë kaçkavall; Sipas dëshirës mund ta shoqëroni me: mish...

Ne kemi reklame ju lutem caktivizoni adblock ne menyre qe te navigoni lehtesisht.
Faleminderit!

A keni një llogari? Identifikohu


Regjistrohu


X

Ndrysho fjalkalimin


X