X

Kryesore

Kalendari kinez i percaktimit te gjinise se bebes

Kalendarit kinez është një metodë e lashtë dhe ndoshta me e lezetshmja për të parashikuar gjininë e bebes tuaj. A mbështetet  ky kalendar nga shkenca? Përgjigja është Jo megjithatë mundësia për të rezultuar i saktë është 50 me 50 ! Ai funksionon keshtu: ne krah te majte ndodhet mosha e gruas ne momentin e ngjizjes se femijes, dhe lart gjinia e femijes per cdo muaj qe i perket ngjizjes. 

Boy- Djale

Girl-Vajze

A jeni dakord me percaktimin e gjinise qe ben Kalendari Kinez?

Lexoni edhe: Djale apo vajze? Ja disa shenja qe mund te tregojne gjinine e femijes 

Comments

comments

Loading...
Me shume ne: Gjate shtatzanise
Anestezia narkoza gjate lindjes me operacion
Anestezia totale (narkoza) gjate lindjes me operacion cezarian

Nëse jeni shtatzanë duhet të informoheni edhe në lidhje me këtë pjesë, pasi gjatë lindjes mund të lindë nevoja e...

Close