Fileto gjeli me proshute (18 muaj +)

0 0

Përbërësit
– Mish gjel deti
– Proshutë koto
– Vaj ulliri
– Kripë
– Disa gjethe sherebele
Përgatitja
Mishin e gjelit të detit vendoseni në një tavolinë dhe goditeni me çekic të posaçëm derisa ta bëni fileto të hollë. Më pas priteni në copa mesatare dhe vendosni sipër mishit proshutë. Mbështilleni në formë cilindrike fileton bashkë me proshutën dhe vendoseni të skuqet në një tigan, në të cilin është hedhur më parë vaji i ullirit. Rregullojeni me kripë dhe disa gjethe sherebele dhe lereni te skuqet me flakë të ulët dhe kapak.
Kjo pjatë do të ishte e përshtatshme edhe për të rriturit. Në këtë rast sipas dëshirës, mund të shtoni edhe piper. Ju bëftë mirë!






Për të lënë një koment ju duhet të jeni regjistruar Identifikohu



Materiale te ngjashme

10 ushqimet më të mira...

Këto 10 ushqimet e para janë ideale për fëmijën tuaj sepse janë plot me lëndë ushqyese thelbësore, me çmime të arsyeshme, të lehta për t'u përgatitur dhe të shijshme. Avokadot...

Vaji i ullirit: zbulohet një...

Krahas vetive të njohura nutraceutike, për shkak të përmbajtjes së lartë të acideve yndyrore të pangopura dhe përbërjeve fenolike, vaji i ullirit ka edhe një veprim të fuqishëm antimikrobik kundër...

Vaji i palmës dhe kallamari...

Me acidin palmitik, konsumi i vajit të palmës dhe kallamarëve, djathrave të vjetruar, mund të ketë një efekt të rëndësishëm te tumoret, duke rritur agresivitetin e tyre dhe duke favorizuar...

8 arsye pse jemi gjithmonë...

Ju "gërryen" stomaku në mes të një takimi, në punë, në një mbledhje online? Të qenit i uritur vazhdimisht mund të shkaktohet nga mungesa e proteinave, fibrave dhe yndyrave në...

Ne kemi reklame ju lutem caktivizoni adblock ne menyre qe te navigoni lehtesisht.
Faleminderit!

A keni një llogari? Identifikohu


Regjistrohu


X

Ndrysho fjalkalimin


X