Përbërësit:
1. Një gjysmë litri ujë,
2.100/150 gr. kungull i verdhë, ose jeshil,
3. Dy-tre lugë miell orizi,
4. Një lugë vaj ulliri,
5. .Qumësht gjiri/formule sipas dëshirës
Përgatitja:
1. Pastroni kungullin duke qëruar Iëkurën dhe pjesën me fije e fara.
2. E preni në copa dhe e vendosni në një enë me ujë, lëreni të ziejë rreth 20 minuta.
3. Largojeni nga zjarri kulloni lëngun dhe në të hidheni të valojë për 10 minuta miellin e orizit.
4. Kungullin e zierë e shtypni si pure, (në se dëshironi mund ti hidhni edhe qum6htin)
5. Hidhni në pjatë qullin e orizit dhe shtoni 2-3 lugë nga pureja e kungullit
6. Në fund e rregulloni me vaj ulliri.
Për të lënë një koment ju duhet të jeni regjistruar Identifikohu