X

Kryesore

Artikull i Sponsorizuar/ La Roche-Posay, marka që nuk bën kompromise me sigurinë dhe efikasitetin e produktit.

Për herë të parë La Roche-Posay ofron një zgjidhje për të gjithë të porsalindurit që nga dita e parë e jetës së tyre, bazuar në studime të provuara klinikisht, për problemet si irritim të lëkurës, tharje, skuqje, ekzemë, dermatit atopik (ose rrjebull)…

E rekomanduar nga 25000 dermatologë.

La Roche-Posay, marka që nuk bën kompromise me sigurinë dhe efikasitetin e produktit.

Një siguri e lartë për të sapolindurit, dhe veçanërisht për ata që kanë lëkurë me tendencë atopike – ekzeme.

Kur, si dhe pse duhet të përdoret Lipikar?

Studimet klinike kanë treguar se përdorimi i emollientëve çdo ditë (krem hidratues, zbutës) që në javët e para të jetës, ul riskun e zhvillimit të ekzemës dhe irritimeve, tharjes së lëkurës.

Lëkura e bebes është e delikate në krahasim me atë të rriturve dhe ka nevojë të ushqehet me lipide të cilat i krijojnë lëkurës barrierë mbrojtëse.

Lipikar vjen në ndihmë në dy forma: xheli larës Lipikar Syndet AP+ dhe kremi Lipikar Baume AP+.

Xheli larës Lipikar Syndet AP+ sugjerohet për përdorim të përditshëm, për flokët, fytyrën dhe për trupin.

Kremi Lipikar Baume AP+ gjithashtu gjen përdorim të përditshëm, dhe aplikohet pas larjes që bëhet me Lipikar Syndet AP+

Nëse fëmija juaj ka irritime të lëkurës, skuqje, acarime, kruajtje apo dermatit atopik, për të gjitha këto raste Lipikar Syndet AP+ dhe Lipikar Baume AP+ ju vjen në ndihmë në mënyrë të sigurt dhe shumë efikase.first image on article

Produktet e mësipërme i gjeni në Farmaci.

Ju mund të na ndiqni edhe në faqen tonë në facebook: La Roche Posay Albania, ku mund të na bëni shumë pyetje që mund të keni me problemet e lëkurës së fëmijës tuaj.

 

Comments

comments

Me shume ne: Artikull i Sponsporizuar
demeter certification Holle
Certifikimi Demeter, cfare eshte dhe per cfare sherben?

Demeter International është organizata më e madhe botërore për certifikimin e bujqësisë biodinamike. Kjo organizatëështë krijuar në Berlin, Gjermani dhe...

Close