DIVO, për t’i bërë 1000 ditët e para të jetës më magjike

0 89

Çdo ditë është e rëndësishme por 1000 ditët e para të jetës janë vendimtare pasi janë castet ku krijohen rrenjët, baza e zhvillimit të fëmijës tuaj por ndërkohë edhe modeli juaj i prindërimit. 

Ushqimi i mirë, zakonet e shëndetshme së të ngrënit dhe një mënyrë jetese e shëndetshme, harmonike, luajnë në fakt, një rol thelbësor si para lindjes ashtu edhe pas lindjes.

Marka Foppapedretti e ofruar nëpërmjet dyqanit të bebit, pernenat.shop ka zgjedhur nëpërmjet ketij publikimi të sponsorizuar të komunikojë me ju disa arsye si produktet Foppapedretti mund t’jua bëjnë këto ditë me të thjeshta apo si t’i shijoni në maksimum.

” Kemi menduar që nga pikëpamja ekonomike të ofrojmë modele si UP3, Talent, DIVO, Eureka SMART & Classic, iWood për disa shtresa ekonomike por ndërkohë për të gjitha modelet raporti Cilësi/Cmim është nga më të lartit.”

Modeli më i ri i koleksionit të fundit është DIVO, një set elegant dhe i rafinuar, por në të njëjtën kohë i rehatshëm, praktik dhe i lehtë për t’u përdorur. Në përputhje me cdo Standard Evropian.

Pse DIVO?

1- Estetikisht është trajtuar në detaje.

2- Kosh apo portbebe e bollshme, sexholino shumë e rehatshme, ndënjësja e shëtitjeve pas muajit të 6 e sigurt, e rehatshme dhe skeleti shumë praktik, kompakt.

3- Rrota të përmirësuara “Outrider Style”, të përshtatshme për të gjitha terrenet.

Ky set kushton mesatarisht 70 Lekë/Dita për gjithë periudhën e përdorimit të tij. 😛

Ofrohet në disa dizajne, tekstura moderne për të gjithë ata që zgjedhin komoditetin pa sakrifikuar stilin.

Në setet e mësipërm janë përfshirë canta e bebit, e pajisur me shtresën e ndërrimit, mbulesa e këmbëve për ndenjësen e shëtitjeve (thes për karrocë), mushamaja, dëshmia e garancisë.

Për 10 blerësit e parë të këtyre produkteve Foppapedretti në pernenat.shop ofrohen kupona me emërtimin 2022-2023. (Kliko këtu)

Ju urojmë festa të gëzuara dhe sa më shumë mbarësi.

Për më tepër informacion na kontaktoni në numrin 069 83 14 676


 1. 猫可以吃薄荷油吗?

  猫可以吃薄荷油吗?

 2. 为什么猫会无缘无故躲起来?

  为什么猫会无缘无故躲起来?

 3. best almond paste

  best almond paste

 4. 为什么我的猫的皮毛如此柔软?

  为什么我的猫的皮毛如此柔软?

 5. best ginger garlic paste

  best ginger garlic paste

 6. 猫可以吃盐和胡椒吗?

  猫可以吃盐和胡椒吗?

 7. 狗可以吃蘑菇吗?

  狗可以吃蘑菇吗?

 8. 猫在室内有多热?

  猫在室内有多热?

 9. hot sauce is the best

  hot sauce is the best

 10. 多少只猫对一个人来说太多了?

  多少只猫对一个人来说太多了?

 11. 为什么我的狗睡这么多?

  为什么我的狗睡这么多?

 12. 为什么狗和猫互相讨厌?

  为什么狗和猫互相讨厌?

 13. cumin seeds recipe

  cumin seeds recipe

 14. 我们见过的 25 只最可爱的小狗

  我们见过的 25 只最可爱的小狗

 15. 为什么猫这么喜欢笔记本电脑?

  为什么猫这么喜欢笔记本电脑?

 16. 猫可以吃酱油吗?

  猫可以吃酱油吗?

 17. 为什么猫在你捡起它们时会喵喵叫?

  为什么猫在你捡起它们时会喵喵叫?

 18. 狗的共济失调

  狗的共济失调

 19. 在圣帕特里克节庆祝宠物的 6 种方式

  在圣帕特里克节庆祝宠物的 6 种方式

 20. cardini’s caesar dressing reviews

  cardini’s caesar dressing reviews

 21. 猫的呼吸速度有多快?

  猫的呼吸速度有多快?

 22. yinqiao powder

  yinqiao powder

 23. 为什么猫要在毯子上吃奶?

  为什么猫要在毯子上吃奶?

 24. 为什么我唱歌时我的猫会来找我?

  为什么我唱歌时我的猫会来找我?

 25. 为什么猫喜欢在毯子下打洞?

  为什么猫喜欢在毯子下打洞?

 26. canned figs

  canned figs

 27. 缅因猫有毛皮还是毛发?

  缅因猫有毛皮还是毛发?

 28. 猫可以吃炸玉米饼肉吗?

  猫可以吃炸玉米饼肉吗?

 29. chinese food with cabbage

  chinese food with cabbage

 30. 如果你的狗吃了一张烘干纸怎么办

  如果你的狗吃了一张烘干纸怎么办

 31. 什么时候给猫绝育为时已晚?

  什么时候给猫绝育为时已晚?

 32. 一只俄罗斯蓝猫要多少钱?

  一只俄罗斯蓝猫要多少钱?

 33. 为什么猫把耳朵放回去?

  为什么猫把耳朵放回去?

 34. 为什么猫怕水?

  为什么猫怕水?

 35. 小猫什么时候被认为是猫?

  小猫什么时候被认为是猫?

 36. 室内波斯猫能活多久?

  室内波斯猫能活多久?

 37. 猫能闻多远?

  猫能闻多远?

 38. 俄罗斯蓝猫可以长毛吗?

  俄罗斯蓝猫可以长毛吗?

 39. 猫可以吃橘子吗?

  猫可以吃橘子吗?

 40. 当你挠猫的尾巴根部时,为什么猫会表现得很奇怪?

  当你挠猫的尾巴根部时,为什么猫会表现得很奇怪?

 41. 为什么猫在喝水前会接触水?

  为什么猫在喝水前会接触水?

 42. 为什么猫会在衣服上撒尿?

  为什么猫会在衣服上撒尿?

 43. 猫在黑暗中的视力有多好?

  猫在黑暗中的视力有多好?

 44. 哪些猫掉毛最少?

  哪些猫掉毛最少?

 45. 如何在沙漠中保护狗的安全

  如何在沙漠中保护狗的安全

 46. 猫通常有多少只小猫?

  猫通常有多少只小猫?

 47. 如何判断两只猫是否相互依恋?

  如何判断两只猫是否相互依恋?

 48. 8 种不同类型的狗项圈

  8 种不同类型的狗项圈

 49. 天气会影响猫的心情吗?

  天气会影响猫的心情吗?

 50. 猫整天在里面做什么?

  猫整天在里面做什么?

 51. 花生酱对狗有好处吗?

  花生酱对狗有好处吗?

 52. 剪狗耳朵的做法

  剪狗耳朵的做法

 53. 舒缓患有特应性和狗皮肤过敏的狗的发痒提示

  舒缓患有特应性和狗皮肤过敏的狗的发痒提示

 54. 狗打喷嚏

  狗打喷嚏

 55. 狗可以吃鸡蛋吗?

  狗可以吃鸡蛋吗?

 56. 猫可以吃 StarKist 金枪鱼吗?

  猫可以吃 StarKist 金枪鱼吗?

 57. 为什么猫在杀死猎物之前会先逗弄它们?

  为什么猫在杀死猎物之前会先逗弄它们?

 58. 猫可以吃煎饼面糊吗?

  猫可以吃煎饼面糊吗?

 59. 狗可以吃黑胡椒吗?

  狗可以吃黑胡椒吗?

 60. 缅因猫需要伴侣吗?

  缅因猫需要伴侣吗?

 61. 狗可以吃杏仁吗?

  狗可以吃杏仁吗?

 62. 为什么猫会用牙齿摩擦你?

  为什么猫会用牙齿摩擦你?

 63. 为什么我的猫会发出轻微的咕噜声?

  为什么我的猫会发出轻微的咕噜声?

 64. 猫可以吃火鸡冷盘吗?

  猫可以吃火鸡冷盘吗?

 65. 小狗日托信息

  小狗日托信息

 66. 猫可以吃芒果干吗?

  猫可以吃芒果干吗?

 67. 为什么猫这么喜欢绳子?

  为什么猫这么喜欢绳子?

 68. 如何照顾三足狗

  如何照顾三足狗

 69. 为什么猫会拔掉它们的皮毛吃掉它?

  为什么猫会拔掉它们的皮毛吃掉它?

 70. 激光指示器对狗有害吗?

  激光指示器对狗有害吗?

 71. 猫可以吃花生酱吗?

  猫可以吃花生酱吗?

 72. 猫可以吃煮熟的鱿鱼吗?

  猫可以吃煮熟的鱿鱼吗?

 73. 狗需要维生素和补品吗?

  狗需要维生素和补品吗?

 74. 猫可以吃薯片吗?

  猫可以吃薯片吗?

 75. 为什么狗要擦脸?

  为什么狗要擦脸?

 76. 混合干湿狗粮的利弊

  混合干湿狗粮的利弊

 77. 狗可以吃绿豆吗?

  狗可以吃绿豆吗?

 78. 为什么狗有胡须?

  为什么狗有胡须?

 79. 当你和猫说话时,为什么猫会对你喵喵叫?

  当你和猫说话时,为什么猫会对你喵喵叫?

 80. 野猫冬天去哪里?

  野猫冬天去哪里?

 81. 什么是狗催眠?

  什么是狗催眠?

 82. 猫可以吃辣椒豆吗?

  猫可以吃辣椒豆吗?

 83. 狗可以吃哪些蔬菜?

  狗可以吃哪些蔬菜?

 84. 如何让猫远离花盆

  如何让猫远离花盆

 85. 14 个免费的 DIY 狗屋计划,任何人都可以建造

  14 个免费的 DIY 狗屋计划,任何人都可以建造

 86. 为什么猫会在东西上擦脸?

  为什么猫会在东西上擦脸?

 87. 为什么我的猫不停地移动她的一只小猫?

  为什么我的猫不停地移动她的一只小猫?

 88. 为什么缅因猫如此受欢迎?

  为什么缅因猫如此受欢迎?

 89. 如何照顾你的狗的基本需求

  如何照顾你的狗的基本需求

Për të lënë një koment ju duhet të jeni regjistruar IdentifikohuMateriale te ngjashme

Rreziqet dhe përfitimet e shtatzanisë...

Në vendin tonë, gjithnjë e më shumë gra vendosin të kenë një fëmijë në moshën 40-vjeçare. Disa vendosin të presin deri në këtë moshë për të pasur një fëmijë, disa...

Gjërat që nuk i prisja...

Duke qenë nënë për herë të parë, kishte aq shumë gjëra që nuk i dija për lindjen derisa e jetova atë përvojë. Edhe pse isha vetë profesioniste në fushën e...

A diskriminohen nënat në vendin...

Shpesh pritet nga nënat në marrëdhënie pune që të punojnë sikur të mos kenë fëmijë dhe t'i rrisin fëmijët sikur të mos punojnë. Ky standard i pamundur është në themel...

Unë kam dashur të vras...

Numri i lartë i komenteve negative që ka marrë kjo foto është alarmant për mua. Qëllimi i burrit tim për të më kujtuar se sa nënë e mirë jam, është...

Ne kemi reklame ju lutem caktivizoni adblock ne menyre qe te navigoni lehtesisht.
Faleminderit!

A keni një llogari? Identifikohu


Regjistrohu


X

Ndrysho fjalkalimin


X