X

Kryesore

Biskota, vaferë dhe patatina bio për vogëlushët tuaj

Ushqyerja e fëmijës është një proces shumë i rëndësishëm por ndërkohë jo pak i thjeshtë, duke pasur parasysh stilin e jetës në ditët e sotme, ku përditshmëria gjithmonë e më tepër mbushet me angazhime të shumta.

Duke u mbështetur në studimet e shumta në lidhje me ushqyerjen e fëmijës, moshën ideale të fillimit të ushqimeve të ngurta, momentin kur një fëmijë mund të ushqehet vetë edhe pse në prani të prindërve, por edhe duke u bazuar në kërkesat që faktorë të ndryshëm të përditshmërisë i “privojnë” prindërve të sotëm, Holle Bio-Organic ofron 3 superprodukte që mund të bëhen pjesë e vakteve të ndërmjetme (mesvakteve) për fëmijët tuaj.

snack crushet

1- Patatinat Crunchy Snack me përbërës kryesorë drithërat milet dhe mango, pa sheqer të shtuar.
Mosha e lejimit për përdorimin e fëmijëve është pasi vogëlushët tuaj të kenë mbushur 8 muajsh.

 

WhatsApp Image 2018-10-25 at 11.19.15

2- Biskotat Holle të pasura me drithëra, mollë, banane, pa sheqer të shtuar. 

Fëmijët mund të fillojnë konsumimin e tyre pas muajit të 10 të jetës. 

WhatsApp Image 2018-10-25 at 11.19.15 (1)

 

3- Vaferët Holle, edhe këta të pasur me drithëra, mollë, banane, pa sheqer të shtuar.

Përdorimi i tyre sugjerohet pasi fëmija të ketë mbushur 12 muajsh.

 

Për më tepër infromacion rreth këtyre produkteve, mund të kontaktoni në Instagramin e Holle Baby Albania dhe bioswiss.al  por edhe në Facebook Holle Baby Albania.

 

Lexoni edhe: Spelta, karakteristikat, përfitimet shëndetësore dhe disa receta per bebin tuaj

 

 

Comments

comments

Me shume ne: Artikull i Sponsporizuar, Ushqyerja
geshtenja ne shtatzani, a mund te ha geshtenja ne shtatzani?
A mund të ha gështenja gjatë shtatzanisë?

Në fazën kur tentoni për shtatzani Është e dobishme për çiftet të hanë gështenja ndërsa po përpiqen për një shtatzani....

Close