X

Me rastin e 1 Qershorit, festen e vogelusheve tuaj, kemi menduar te zhvillojme nje konkurs me foton  qe femija juaj ka bere ne festen e organizuar ne kopesht, cerdhe apo ne shkolle. Fotot duhet te ngarkoni duke vendosur emrin e femijes me te dhenat e aktivitetit perkates dhe me pas do te publikohen nga ne, ne pernenat.al si edhe ne faqen tone ne Facebook Per nenat, se bashku me emrin dhe moshen e femijes. Fituesi do te perfitoje si dhurate  nje xhiro ne TEG ku do te shpenzoje nje vlere te dhuruar nga pernenat.al. Pranimi i fotove starton ne daten 1 Qershor dhe perfundon ne daten 3, diten e shtune ora 23:00. Ne daten 6 ora
23:00 mbyllet konkursi dhe ne daten 7 ora 16:00 merrem vendimi per fituesin.  Rezultati vendoset nga: pelqimet ne Facebook, shikueshmeria ne postimin perkates ne portal si edhe nga gjykimi i jurise se pernenat.al 

Le te fitoje foto me e bukur!!!